Tue museon toimintaa

Lahjoita museokokoelmaan

Onko kirjahyllyssäsi Lauri Viidan tuotantoa, löytyykö kotialbumista kenties kirjailijan kuva?

Otamme museon kokoelmiin mielellämme vastaan kaikkea Lauri Viitaan liittyvää – tuotannosta kirjailijan elämän eri vaiheisiin.
Kaiken ei tarvitse olla aineellista. Kuulemme ja luemme mielellämme myös tarinoita kohtaamisista Laurin tai hänen perheensä kanssa.

Voit lähettää meille tarinasi osoitteeseen museonhoitaja(ät)lauriviitamuseo.fi
tai sopia tapaamisesta puhelimitse p. 040 939 8830

Tue museon toimintaa

Museotoimintaa voi tukea muutenkin kuin kokoelmia kartuttamalla. Voit esimerkiksi liittyä Lauri Viita -seuran jäseneksi tai ryhtyä yrityskummiksi (=kannatusjäsenyys). Lisätietoja liittymisestä jäsensivuiltamme.

Museon toimintasuunnitelmaan on tänä vuonna kirjattu saavutettavuuden lisääminen. Teemme asian tiimoilta yhteistyötä Suomen kuurosokeat ry:n kanssa ja olemme hakeneet rahoitusta Hämeen Museoseuralta. Mikäli haluat tehdä kanssamme yhteistyötä tai muuten tukea meitä tavoitteessamme, olethan yhteydessä museonhoitajaamme. P. 040 939 8830 / Karoliina Hult

Mikäli sinulla on muita kehittämisideoita tai haluat esimerkiksi järjestää kesäisen tapahtuman tai lukupiirin museolla, ota rohkeasti yhteyttä yllä mainittuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon.